Vare nr . Vørunavn Eind Mynd Goymsla Prísur v/MVG

Om os

KEMILUX er producent af rengøringsmiddler og vi specialiserer os inden for fiske- og oljeindustrien. På alle typer skibe og både, finder du vores varer, – på de mindste fiskefartøjer og de største containerskibe og olietankere. 
Også indenfor food-processing og madvareindustrien generelt har KEMILUX udviklet rengøringsmiddler sepcielt til det formål. 

Kemilux startede sin produktion af rengøringsmidler i 1965 og lige siden har vores formål været at opfylde kundernes forskellige krav både privat og industri brug. Dette gælder både al rengøring ombord på skibe og de specifikke krav der stilles til rengøring indenfor fødevareindustrien.

Kemilux har altid haft fokus på og meget tæt samarbejde med fiskeindustrien og dette har medført, at vi i dag har en meget stor viden omkring rengøringsmidler specielt indenfor dette område.

Vi har et bredt produktsortiment og tilbyder gerne at sende vores produktkatalog. Vi tilbyder også vores professionelle hjælp til at finde den rigtige løsning til Deres rengørings-problemer. 

Et tæt samarbejde med fiskeindustrien har ført til, at vi i dag er en af de førende til fremstilling af rengøringsmidler indenfor området.

Ombord på skibe kræves der flere forskellige rengøringsmidler for at kunne løse de forskellige opgaver, og det er vores styrke, at vi kan tilbyde vores gennemprøvede produkter indenfor alle relevante områder.  

Kemilux er både Achilles JQS og ISO 9001 registreret.